City Break Paris

Paris, Franta

Preturi incepand de la
489 € / pers / sejur

  • Transport cu avionul
  • Mic dejun
  • 13 May 2016 - 18 Dec 2016

Mai multe perioade si preturi

Solicita oferta
De-a lungul vremii, Parisul a primit cele mai diverse nume. I s-a spus Oraşul Îndrăgostiţilor. Străbătut de Sena, oferă un prilej minunat pentru o călătorie pe un vaporaş, acompaniaţi de vocea tulburătoare a lui Edith Piaf. Apusul soarelui este fermecător în timp ce treceţi pe sub podurile pariziene. În scurta croazieră, vi se vor dezvălui Notre Dame, Luvrul, Centrul Pompidou, Champs Elysée, Turnul Eiffel...
În acelaşi timp, Parisul este şi Oraşul Luminilor. Este un Oraş al Luminii în timp şi în istorie. Prima clădire iluminată electric a fost Grand Magasin du Louvre. Dar Parisul este şi centru filosofic al epocii iluministe. Spiritul Parisului întâlneşte spiritul divinităţii în locuri sacre, maiestuoase şi impunătoare. Catedralele Notre Dame şi Sacré Coeur sunt doar două dintre ele. Fie că mergi la Notre Dame sau la Sacré Coeur, poţi să cuprinzi întreg oraşul cu privirea, alături de înspăimântătoarele garguie. Dar biserici şi catedrale se întâlnesc la tot pasul în Paris, fiecare dintre ele mai măreaţă şi mai impresionantă. Cu siguranţă toată lumea cunoaşte Parisul drept Capitală a Modei. Deci toată lumea vrea să facă... shopping la Paris. Când spui parfum, spui Paris. Când spui Paris, spui Luis Vuitton sau Jean Paul Gaultier. Tradiţia şi eleganţa pariziene exercită un farmec aparte asupra întregii lumi. Nu este nevoie să vă întoarceţi acasă cu tolba plină de creaţiile marilor designeri. Dar veţi fi mulţumiţi să plecaţi cu suveniruri de la Galeriile La Fayette.


Conditii generale City Break:

*  datele de plecare sunt flexibile, la alegere

*  tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare

*  la cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana

*  la cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie aeriana, etc


Preturi City Break 4 zile de persoana in camera dubla:

Hotel inclus Pret City Break
 Hotel Glasgow 3* 359 €
 Hotel Le Marquis Eiffel 4* 489 €
 Hotel Intercontinental Avenue Marceau 5* 609 €
Situat la doar 5 minute de mers pe jos de Turnul Eiffel si la 10 minute de mers pe jos de gradinile Trocadero, acest hotel tip boutique ofera camere elegante.
15 Rue Dupleix, 15. Turnul Eiffel - Porte de Versailles, 75015 Paris, Franta, Paris, Franta
Facilitati hotel Hotelul Le Marquis Eiffel ofera o receptie cu program nonstop si un serviciu de concierge care poate face la cerere rezervari la restaurante si spectacole de teatru.
Facilitati camere Dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Acestea includ de asemenea un minibar si un CD/DVD player.
Oferta include
  • Zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania TAROM
  • Taxele de aeroport
  • Cazare 3 nopti la hotelul respectiv in camera dubla
  • Mic dejun
Perioade & Preturi

Transport cu avionul

Tip oferta De la Pana la Pret / pers / sejur Tip masa
Camera Dubla
13 May 2016 18 Dec 2016 489 € Mic dejun