Fii SuperErou! Tabăra TRIPDor pentru elevii îndrăzneți la cabana Casa FOLEA (28-31 octombrie 2018)

  • Solicitare fizica: 3 / 5
  • Nivel confort: 3 / 5
  • Recomandat celor intre 7 si 12 ani
Vezi perioade si preturi
În tabăra de la cabana Casa FOLEA, fetele și băieții devin SuperEroi în realitate, nu doar în fața televizorului ori în jocurile de pe calculator. Se descoperă pe ei și descoperă natura, învață lucrul în echipă, devin mai autonomi, mai îndrăzneți, mai comunicativi, mai siguri de sine.

Oferta este gândită pentru grupuri de 15-22 elevi, dimensiuni ideale pentru pentru a putea gestiona eficace astfel de tabere. Ne putem însă adapta unor grupuri mai mari sau mai mici dacă discutăm din timp. 

4... 3... 2... 1... START
Sunt patru zile de vacanță, distracție și întreceri pentru micuții SuperEroi din clasele primare (I-IV).

Sunt trei nopți de cazare la cabana Casa Folea și trei obiective vizitate (Cetatea Râșnov, Peștera Dâmbovicioara, Curtea Domnească de la Târgoviște).

Avem doi animatori la pentru un grup de 15 copii, animatori care nu doar veghează, ci antrenează permanent atmosfera în această tabără ajutând la dezvoltarea personală a micuților.

Totul într-un cadru mirific situat la marginea satului Peștera (com. Moeciu), deasupra Prăpăstiilor Zărneștilor, o gospodărie țărănească, mâncare sănătoasă și atmosferă familială cum numai la bunicii de la țară mai găsești oferită de gazdele noastre, domnul și doamna Folea, proprietarii celei mai venerabile cabane din munții Piatra Craiului.

Emanuel, Cristiana, LuciaMicuții vor avea doi animatori de excepție, cercetași cu experiență care îi vor ajuta pe copii să prindă curaj și încredere în forțele proprii, aleși din grupul de animatori ai TRIPDor: Emanuel (alergător profesionist, specialist în IT, fost șef cercetaș), animatorul principal al taberei, asistat de Cristiana (studentă la Facultatea de Educație Fizică și Sport) ori de Lucia (masterandă în Management în turism, șefă cercetașă și absolventă a unei școli de ghizi montani). În cazul unui grup mai mare vor fi prezenți toți cei trei animatori TRIPDor.

Șeful tabărei Fii SuperErou! este Gelu Trandafir, ghid atestat, organizator a numeroase tabere de cercetași, jurnalist.

Copiii vor fi împărțiți în 3-4 echipe cu nume și strigăt propriu, echipe care vor concura pentru a aduna steluțe și „achiziționa” super-puteri în jocurile ce se vor desfășura primele trei zile de tabără, vor confecționa costume de super-eroi, evaluarea super-eroilor astfel formați fiind rezervată ultimei zile. De asemenea, vor participa la o scurtă drumeție în care vor învăța să citească o hartă și să înșeleagă marcajele turistice și vor descoperi ritmul vieții la ferma - gospodăria domnului Iosif Folea, cu oi, vaci și căluți - care le oferă „pâinea cea de toate zilele”.
 
Gelu TrandafirPrima tabără Fii SuperErou! se va desfășura între 28-31 octombrie 2018, de duminică până miercuri, în vacanța elevilor din clasele primare.

Prețul promoțional al acestei prime tabere din seria Fii SuperErou este de 595 lei.

Pentru înscrieri și detalii:
contact@tripdor.ro
Gelu Trandafir - 0723.303.310.

Oferta include

- transport dus-întors cu microbuz
- cazare în regim de pensiune completă la cabana Casa Folea în camere cu 2, 3, 4 sau 8 paturi
- mâncare gătită cu drag, de calitate, din gospodăria familiei Folea
- asistență pentru dezvoltare personală și veghere permanentă realizată de doi animatori cu mare experiență și un ghid turistic calificat (pentru grupuri de 15-22 elevi)
- vizitarea Cetății Râșnov și a Peșterei Dâmbovicioara și, la întoarcere, popas la Curtea Domnească de la Târgoviște și Turnul Chindiei
- DVD cu fotografii de calitate

Itinerariu

În prima zi, în drum spre tabără, vom vizita cetatea Râșnov. Vom stabili echipele, numele acestora și vom decide strigătele fiecărei echipe, vom explica regulile taberei și ale jocului Fii SuperErou!, vom viziona un film despre natură și animale din care echipele își vor alege însușiri pentru super-eroii pe care vor să-i construiască.
Încep jocurile pentru achiziționarea de steluțe și super-puteri. Descoperă viața la fermă.
Drumeție (în funcție de starea vremii) și alcătuire de mini-ierbar. Echipele confecționează costumele de super-eroi. Foc de tabără.
Evaluăm super-eroii fiecărei echipe și vedem cine-s câștigătorii. Vizitarea Peșterei Dâmbovicioarei. Popas la Turnul Chindiei și Curtea Domnească din Târgoviște în drumul glorios spre casă al SuperEroilor.